Anbefalte fluer akkurat nå


Sold out

Sold out

Sold out

Hvorfor skal du fiske med reke?

Reke som imitasjon er dødelig effektivt til tider og den befinner seg alltid i boksen uansett årstid. Rekene og alt annet liv er ganske fraværende i de kaldeste mnd inne på grunna, men når varmen tar fatt og klokka snur sånn i slutten av mars titter disse vakre skapningen fram blant sand, tang og tare. Når tempen stiger ytterligere trekker de sakte utover mot dypet igjen for å så returnere til grunner områder når høsten kommer. Har du ikke denne fluen i boksen må du fylle opp med minst 2-3 av hver farge. Dette for å ha ekstra i tilfellet du mister noen eller om du må "låne" til en kompis eller en tilfeldig forbipasserende fisker. Personlig har vi i angler rosa som vår go-to farge. Orange og Olive mm er like effektive, men hvilke farge som funker best variere fra plass til plass. Bytt derfor farge med jevne mellomrom. Vi fisker med som sagt reker hele året, men feb-mars-april er mnd vært å merke seg. Se resten av vårt utvalg på sjøørretfluer her.

"Om du ikke ønsker å kjøpe, kan du binde den selv"

Dette er ganske enkel flue å binde og husk at det ikke er noe presisjons binding. Mange av de beste fluene vi har fisket med ser ofte ikke ut som de egentlig skal. Til krok kan du bruke Ahrex 156 str 6 og til tråd anbefaler vi Semperfli nano silk. For å styrke fluen ytterligere, sørg for at du har en flaske med Zap- a-gap. Her finner du hele bindebeskrivelsen, dubbingreke.

 

Ice dub
Sold out

Ice dub
Sold out

Ice dub
Sold out

Ice dub
Sold out

Se vårt utvalg av fluebinding her


Her har du stenger og pakker til sjøørret som vi varmt kan anbefale, du kan være sikker på at du får riktig utstyr og en herlig fiskeopplevelse!


Sold out

Sold out

Sold out

Usikker på hvilken flueline du skal bruke/velge. Her
har du 3 liner som dekker sjøørretfiske året rundt.

Husk å ta godt vare på linen. Under fiske i sjøen blir linene utsatt for mye slitasje så gå alltid over etter hver fisketur og smør de med jevne mellomrom. Salt er vår verste venn når vi fisker etter sjøørret, så i tillegg til liner skal alt annet utstyr også skylles godt. Dette vil øke levetiden på utstyret ditt. Har du ikke linerens? Her har du det du trenger. Lurer du på hvordan det gjøres har du en video som beskriver det enkelt her. Trenger du noe mer tilbehør, se utvalget i linken under.

Perfekt for de dypere områdene og hvor marebakken er kraftig. Det er også en fin havabbor line når du må dypt ned fra båt eller berg. Ønsker du å fiske andre arter også en dette perfekt lien for andre arter i saltvann også.

 Hover-synk2-synk4

 

Her har du en en allround line som dekker det meste av sjøørretfiske langs kysten. Med denne linen fisker du effektivt og kan dekke mye vann på kort tid. Kan bli litt for kjapp på de grunneste partien eller hvor tang og tare står høyt i vannet.

Fast intermediate

 

Den enkleste linen å bruke til dette fiske, løftes enkelt ut av vannet og er førstevalget til de aller fleste. Perfekt for nybegynnere. Den kan også moddes ved å bruke en polyleader med ulik synkegard. Alt i alt, beste allroundline.

Flyteline

 


Sold out

Sold out

LTS Zalt WF
Sold out


4 MUST HAVE PORDUKTER


Sold out

Sold out

Sold out

Sold out

"For flere gode tilbud, se vår restekasse.
Stappfull av gode tilbud til fluefiskeren."Fiskesett Elbe Junior Rosa
Sold out

Fiskesett Elbe Junior Blå
Sold out

Sold out

Sold out

"Isfiske for deg og hele familien"

Trustpilot