Meny
Meny

Utstyr/tilbehør

Vi fører en rekke utstyr og tilbehør til fluefiske fra ulike merker, og du finner garantert din neste fluefiskegadget hos Angler. Enten det er til deg selv, eller hvis du trenger en gave til en kresen fluefisker som "har alt".

Hos Angler får du blant Norges beste kompetanse og utvalg av fluefiskeutstyr og fluebinding. Vi har et stort utvalg av fluestenger og sneller til sjøørret, ørret, laks, harr og gjedde. Da inkludert ScottHardyVisionThomas & ThomasLoopG-LoomisArcticsilverLamsonGuidelineEcho m.f.

Våre erfarne og hyggelige butikkansatte har lang erfaring og hjelper deg med å finne frem til det som passer av fluefiskeutstyr fra vår fluefiskeavdeling til akkurat deg, om det så er til fluefiske i elv, innsjø/innlandet eller kyst. Vi har et rikelig utvalg av fluer fra bl.a. FrödinUmpqua og Dag Midtgård. Våre velkjente merkevarer omfatter alle prisklasser og nivåer og vi har en stor avdeling med fluefiskebekledning fra SIMMS

Vi setter også opp en egen avdeling i fluefiske til tropisk fiske.

Fluefiske for nybegynnere

Selv om vi er størst på fluefiske i Oslo tilbyr Angler en rekke gratiskurs i fluefiske for nybegynneren. Se gjerne våre gode tilbud på fluefiskesett til sjøørrett, ørret, laks og gjedde. Ønsker du å vite mer om fluefiske i ferskvann med nymfe, våtfluer eller tørrfluer, eller laks i anadrome elver, så kom gjerne innom oss og sjekk gjerne våre spennende kurs & arrangement for fluefiske.

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
Rutenett  Liste 
Vare 1 til 10 av totalt 187
per side
Desc
19
 1. Terningkast 6 av Angler - Anglers favoritt!

  + Superlett i vekt

  + Laget i nedbrytbare materialer

  + Funksjonell, f.eks. horisontal stangholder

  + Vannet forlater kurven raskt

  + Ergonomiske egenskaper, like lett å ha på siden av hofta som foran på kroppen

  - Lavvektsmaterialer, som kan være noe skjøre

  Les mer
  749,-
 2. Retractor av høy kvalitet. Les mer
  129,-
 3. Deeper Smartelefonholder
  -31%
  Deeper Phone Holder er en holder for å feste smarttelefonen til fiskestangen. Les mer

  Vanlig pris 290,-

  Special Price 199,-

 4. Deeper Smart Sonar Pro+ WIFI og GPS er et kastbart, trådløst ekkolodd som gir deg muligheten til å finne ut hvordan det ser ut under overflaten, samt finne ut hvor fisken står. Finn fisken, bruk din smarttelefon. Se instruksjonsvideo nederst. Søkk "Deeper" i søkefeltet hos Angler for å finne ekstrautstyr til Deeper Pro+.

  Den ultimate fiskefinneren for landfiskere, det er det eneste trådløse ekkoloddet i verden med GPS for landbasert kartlegging. Også super for is-, kajakk- og båtfiske. Les mer
  2 790,-
 5. Holder for fortomsspoler. Les mer
  109,-
 6. Synkemiddel for våtfluer. Les mer
  129,-
Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
Rutenett  Liste 
Vare 1 til 10 av totalt 187
per side
Desc
19
Lukk
1500 kr igjen til FRI FRAKT!
0 av 1500