Meny
Meny

Gerber Gutsy - Kompakt Renseverktøy (Black)

Varekode: 111626
Når boksen med alle verktøyene ligger hjemme, er Gutsy den perfekte "på farten"-løsningen. Laget for å ta liten plass, samtidig som den tilbyr fire essensielle funksjoner for å tilberede fangsten i felt når muligheten byr seg.
299,-

Lagerstatus: På lager

Beskrivelse

Detaljer

Laget etter ønsket om å skape et kompakt verktøy som hadde noe ekstra. Gerber ga det vanlige fisketilberedningsverktøyet en heftig ansiktsløftning.

Ikke alle fisketurer er nøye planlagt, og noen ganger åpner det seg muligheter som man ikke er forventet. Gutsy er laget for "slike øyeblikk", og er et verktøy du kan stole på når du er på farten.

De fleste liknende verktøy på markedet fokuserer på en ting; tilberedning av fisk. Gutsy tilbyr fire essensielle tilleggsfunksjoner i en og samme løsning. Samtidig som den er så liten at den får plass i baklomma.

Skarpe tenner frest ut i selve rammen, sikrer et effektivt verktøy for å fjerne fiskeskjell. Det samme gjelder bukåpneren og skrapen til blodrand. Og sist, men ikke minst: Ølåpneren.

Gerber-verktøy er laget for å vare livet ut. For å sikre optimal ytelse, anbefaler man å vaske alle Gerber-verktøy med ferskvann og tørke dem grundig med et rent håndkle.

Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Vekt (gr) 10.0000
Varemerke Gerber
Produktomtaler

Bli den første til å skrive om dette produktet

Skriv din egen omtale

Du omtaler: Gerber Gutsy - Kompakt Renseverktøy (Black)

Hvordan vurderer du dette produktet? *

Kundeomtale
Lukk
1500 kr igjen til FRI FRAKT!
0 av 1500