Meny
Meny

Briller

Fiskebriller er kanskje det viktigste du eier utenom fluestang, snelle og snøre. Det å beskytte øynene fra en litt kjip vind fra siden er essensielt, samtidig som en god fiskebrille hjelper deg å fjerne kontraster og dermed også gjøre deg rustet til å se fisken bedre.

I denne kategorien finner du et bredt utvalg fiskebriller fra Smith Optics og Zeal.

Ser du fisken? Med en fiskebrille kan jobben bli betraktelig lettere! // Foto: Joakim Andreassen

Hos Angler får du blant Norges beste kompetanse og utvalg av fluefiskeutstyr og fluebinding. Vi har et stort utvalg av fluestenger og sneller til sjøørret, ørret, laks, harr og gjedde. Da inkludert ScottHardyVisionThomas & ThomasLoopG-LoomisArcticsilverLamsonGuidelineEcho m.f.

Våre erfarne og hyggelige butikkansatte har lang erfaring og hjelper deg med å finne frem til det som passer av fluefiskeutstyr fra vår fluefiskeavdeling til akkurat deg, om det så er til fluefiske i elv, innsjø/innlandet eller kyst. Vi har et rikelig utvalg av fluer fra bl.a. FrödinUmpqua og Dag Midtgård. Våre velkjente merkevarer omfatter alle prisklasser og nivåer og vi har en stor avdeling med fluefiskebekledning fra SIMMS

Vi setter også opp en egen avdeling i fluefiske til tropisk fiske.

Fluefiske for nybegynnere

Selv om vi er størst på fluefiske i Oslo tilbyr Angler en rekke gratiskurs i fluefiske for nybegynneren. Se gjerne våre gode tilbud på fluefiskesett til sjøørrett, ørret, laks og gjedde. Ønsker du å vite mer om fluefiske i ferskvann med nymfe, våtfluer eller tørrfluer, eller laks i anadrome elver, så kom gjerne innom oss og sjekk gjerne våre spennende kurs & arrangement for fluefiske.

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Rutenett  Liste 
Vare 1 til 20 av totalt 46
per side
Desc
3
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Rutenett  Liste 
Vare 1 til 20 av totalt 46
per side
Desc
3
Lukk
1500 kr igjen til FRI FRAKT!
0 av 1500