Meny
Meny

Patagonia har som mål å lage de beste produktene for en rekke bruksområder gjennom samtlige årstider. Samtidig jobber de kontinuerlig etter sin grunnfilosofi: Å implementere løsninger som har til hensikt å være et merkbart og positivt tilskudd når det gjelder å nærme seg en løsning på klodens miljøutfordringer. Da i samtlige produksjonsledd.

Deres produkter lages utelukkende av de beste materialene med egne løsninger og egenskaper. Dette resulterer i klær som er pålitelige, slitesterke og som tjener til sin funksjon på best mulig måte.

For å sikre at produksjon bidrar til å spare miljøet for unødvendige påkjenninger, velger Patagonia nøye sine tekstiler, behandlinger og prosesser. Det velges løsninger som bidrar til en miljøbevist verdikjede, og produksjon på Fair Trade-sertifiserte fabrikker er gjennomgående.

Når høsten nå har gjort sitt inntog er det en fornøyelse å presentere denne sesongens nyheter. Kle deg riktig for vær og vind, samtidig som du bidrar positivt til en mer miljøorientert tekstilproduksjon.

Del

Lukk
1500 kr igjen til FRI FRAKT!
0 av 1500