Meny
Meny
-56%

Northern Playground M's Zipshorts padded

Varekode: 70-hoved
På de kaldeste dagene har vi ofte på oss to eller flere lag på overkroppen. Blir vi for varme er det lett å regulere ved å fjerne et lag. Hvorfor kan vi ikke bruke dette prinsippet også på underkroppen?

Vanlig pris 949,-

Special Price 419,-

Lagerstatus: På lager

* Påkrevde felt

Beskrivelse

Detaljer

Zipshorts Padded er en fleeceshorts med padding for rumpa. Paddingen holder deg tørr og gir ekstra varme og komfort. Og like viktig: Zipshorts har gliselåser på hver side som gjør det enkelt å ta den av og på mens du fortsatt har bukse og sko på deg. Fiskere og friluftsmennesker bruker mye tid på rumpa. Baken vår er dermed en stor kilde til varmetap. 

Zipshorts Padded kommer til å hjelpe deg med å sitte mer komfortabelt og holde deg varm og tørr. Den virkelige godbiten er selvsagt paddingen i rompa. I motsetning til andre isolasjonsplagg, i for eksempel dun eller primaloft, blir ikke paddingen klemt flat når du sitter på den. Tvert i mot – den beholder alle egenskapene selv under press. Dun og primaloft mister så godt som all luft og dermed også all varme når man sitter på det.
Og kanskje like viktig: Hvis du blir for varm tar du av shortsen på sekunder.

Materiale: 

Zipshorts er laget i resirkulert fleece fra Pontetorto. Pontetorto bruker Newlife, en type garn som er basert på resirkulerte, italienske plastikkflasker. Fleecen har også den internasjonal anerkjente Bluesign sertifiseringen.

Paddingen er laget av Ariaprene, et pustende, vannavstøtende og fleksibelt gummi- og skummateriale som tørker fort.

 

Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Vekt (gr) 248.0000
Varemerke Northern Playground
Kjønn Herre
Video
Produktomtaler

Bli den første til å skrive om dette produktet

Skriv din egen omtale

Du omtaler: Northern Playground M's Zipshorts padded

Hvordan vurderer du dette produktet? *

Kundeomtale
Størrelsesguide
Lukk
1500 kr igjen til FRI FRAKT!
0 av 1500