Meny
Meny

Foto: Joakim Andreassen

Anglers ansatte består av mennesker med ulike kvaliteter og egenskaper. Felles for dem alle er et brennende engasjement når det kommer til å tilby et bredt utvalg varer og kunnskapsorientert service. Vi streber alltid etter å gi den ultimate totalopplevelsen for våre kunder, både før, under og etter fisketuren.

Du kan stifte nærmere bekjentskap med oss under.

Anglers ansatte består av mennesker med ulike kvaliteter og egenskaper. Felles for dem aller er et brennende engasjement når det kommer til å tilby et bredt utvalg varer og kunnskapsorientert service. Vi streber alltid etter å gi den ultimate totalopplevelsen for våre kunder, både før, under og etter fisketuren.

Du kan stifte nærmere bekjentskap med oss under.

Lars Christensen

Gründer

Etter flere år i finansbransjen, ville Lars gjøre noe helt annet. Han analyserte sportsfiskemarkedet, og bestemte seg for å gjøre jobb ut av hobbyen sin. Et år senere hadde han fra et lite kontor på Grünerløkka skapt grunnlaget for Angler-konseptet.

Lars har en enorm arbeidskapasitet, og trives godt i butikken som han gjør på kontoret. Han liker alle former for sportsfiske, og brenner for rekruttering til miljøet.

Gründeren er opprinnelig fra Sandefjord. Nå bosatt på Oslos østkant med kjæreste og hund.


Andreas Skovly

Logistikkansvarlig

Rolig type med stålkontroll på alt av varebeholdning, lager og sortiment. Med bakgrunn fra Varner-gruppen, har han kompetanse og erfaring få forunt.

Andreas er den eneste i Angler som ikke er lidenskapelig sportsfisker, noe som er en stor fordel når resten av teamet ser seg blind på enkeltkategorier og nisjeprodukter. Når han ikke jobber i Excel, liker han å diskutere engelsk fotball med Anglers innholdsredaktør.

Andreas bor i Oslo med kone og barn.


Svein Røbergshagen

Selger / innkjøper

 Instagram: @svein_robergshagen

En av norges mest kunnskapsrike fluefiskere. Dokka-mannen behersker alt fra lett brunørretfiske til survival-inspirert steelhead-fiske i BC. Lidenskapelig opptatt av bøker, og kan filosofere over livets store og små spørsmål i timesvis. Ser på fluekasting som den ultimate formen for meditasjon, og trives nok aller best når han speider etter vak i indre Troms.

Etter 30 år bransjen er Svein en ydmyk læremester som vet å servere gode råd til andre fiskere uansett nivå.


Terje Vågsdal

Selger

Terje har over 20 års erfaring fra sportsfiskebransjen, hvor han i de siste 7 år har arbeidet hos Nordisk Fiskeutstyr.

Terje er en pasjonert fluefisker, med en forkjærlighet for tohåndsstang og store lakseelver, men har praktisert de fleste former for sportsfiske. Med den kunnskap og allsidige erfaring Terje har, styrker han vårt tilbud til deg som kunde.

Terje bor i Asker med sin kone (og en skokk med unger).


Torstein Dahl

Selger (deltid)

Torstein er fra Oslo, og er utdannet biolog med hovedfag om brunørretens økologi. Han har fisket hele livet, og med flue siden 80-tallet. Fisker mest i saltvann vinter og vår, og i innlandet om sommeren. Er en solid og kreativ fluebinder, og naturelsker som kan navnet på de fleste «kryp og vekster» i norsk fauna.

Trives best på tur med følelse av villmark, langt fra folk.  Svak for bluegrassmusikk og snikjakt på rådyr.

Brenner for å hjelpe kunder hos Angler til å bli fornøyde og inspirerte.


Haakon Roe

Selger

Instagram: @haakonroe 

Nett: Dryflyliving

 

Gladgutten fra Bærum elsker å prate om fiske. Noe enhver kunde nok vil være enige med oss i. Haakon har flere år bak seg fra sportsbransjen, og har vært et regelmessig fjes i Angler-butikken siden vi åpnet.

Haakon er fluefisker med alle fisketyper som interessefelt, og er i tillegg engasjert i konkurransefluefiske. Når høsten kommer plukker han opp hagla og jakter fugl på fjellet når han har fri.

Driver bloggen Dryflyliving sammen med sine fiskekompiser.


Andreas Lium

Selger (deltid)

Instagram: @andreaslium

Nett: Oppstrøms

Andreas er mastergradstudent i elverestaurering. Når han ikke er på skolen, så fisker han. Og når han ikke fisker, så jobber han deltid på Angler.  Journalist for Oppstrøms når det er tid til overs.

Tungvekter på fluebinding i norsk sammenheng, og den som «alltid får størst og mest fisk». Kjent for stamina og mye kunnskap. Gir seg aldri før han må, både når det gjelder på jobb og med fluestang.

Andreas kommer fra Hakadal, der han bor fremdeles med samboer og to hunder.


Lukk
1500 kr igjen til FRI FRAKT!
0 av 1500